WAAROM

(on)hoorbaar, onzichtbaar en (on)opgemerkt verliest u gemiddeld 20-30% van de geïnstalleerde compressorcapaciteit. Met het verhelpen van enkele lekpunten kunt u veelal de kosten voor de meting terugverdienen.

WAT

Bij ons kan u kiezen voor een gratis lekaudit, waarin wij ons ultrasoontoestel ter beschikking stellen, op voorwaarde dat de herstellingen door ons uitgevoerd worden. U kan ook kiezen voor de full airaudit. Deze meet de invloed van alle parameters, die invloed hebben op de efficiëntie van uw persluchtinstallatie

ENERGIE RECUPERATIE

Naast de vele voordelen van perslucht blijft het één van de duurste energievormen. Van deze nodige energie om te produceren wordt op zijn beurt slechts 7%-15% ook effectief omgezet tot perslucht, de rest gaat verloren aan warmte. Deze warmte kan op verschillende manieren worden aangewend in een productieproces of binnen de bedrijfsgebouwen.

“MultiAir Services heeft mij altijd al een correcte en vooral snelle service verleend en er steeds voor gezorgd dat de compressoren zo efficiënt mogelijk werken.”
Filip Vermeersch, Claerebout Patatoes